06 36 56 76 38 Maandag - Zaterdag 08:00 - 17:00 Zuiderzeestraatweg 687, 8094 AS, Hattemerbroek

Boomverzorging / Klimmen

Bomen zijn hebben een geweldige uitstraling. Ze filteren de lucht, produceren zuurstof en geven verkoeling in de zomer. Bomen bepalen het aangezicht van het landschap.
Door verandering van de natuur is onderhoud aan uw bomen écht specialisatiewerk geworden. Vakkundig beheer kan de levensjaren van bomen met tientallen jaren verlengen. Ook kan het u veel schade besparen van bijvoorbeeld vallende takken of erger!

Het verwijderen van bomen

Verkeert een boom in slechte conditie of moet deze plaats maken voor bijvoorbeeld nieuwbouw? Hooyer Hovenier verwijdert de boom snel en zorgvuldig. We zijn specialisten in het kappen van bomen op elke locatie.

Staat de boom die u wilt rooien in een dichtbebouwde omgeving, misschien zelfs met veel verkeer? Dan breken we de boom klimmend af: tak voor tak. Met een speciaal afvangsysteem voorkomen we schade aan omgeving, doordat de snelheid van een vallende tak extreem verminderd wordt!
Is er genoeg ruimte rondom de boom om deze te laten vallen? Dan vellen we de boom vanaf de grond, waarna we het hout en de takken afvoeren.
Bij het verwijderen van bomen op moeilijk bereikbare locaties kunnen we ook gebruikmaken van een telescoopkraan. Voorwaarde hierbij is dat we de boom vanaf een voor de telescoopkraan geschikte opstelplaats kunnen verwijderen. Dit kan voor u als klant een aanzienlijke veel geld besparen door veel minder uren!.

Specialisaties van Hooyer hovenier

Door de juiste opleidingen beschikken de vakmannen van Hooyer hovenier over de juiste vakkennis!

De werkzaamheden die Hooyer hovenier voor U kan realiseren:

  • Begeleidingssnoei
  • Het snoeien van fruitbomen
  • Het snoeien van monumentale bomen
  • Het verwijderen van bomen
  • Het verplanten van bomen
  • Landschapsinrichting

Heeft u interesse? Vul dan het onderstaande formulier in of vraag een gratis vrijblijvende offerte aan en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Contactformulier

    Scan de code