06 36 56 76 38 Maandag - Zaterdag 08:00 - 17:00 Zuiderzeestraatweg 687, 8094 AS, Hattemerbroek

Boomverzorging / Klimmen

Bomen zijn hebben een geweldige uitstraling. Ze filteren de lucht, produceren zuurstof en geven verkoeling in de zomer. Bomen bepalen het aangezicht van het landschap.
Door verandering van de natuur is onderhoud aan uw bomen écht specialisatiewerk geworden. Vakkundig beheer kan de levensjaren van bomen met tientallen jaren verlengen. Ook kan het u veel schade besparen van bijvoorbeeld vallende takken of erger!

Het verwijderen van bomen

Verkeert een boom in slechte conditie of moet deze plaats maken voor bijvoorbeeld nieuwbouw? Hooyer Hovenier verwijdert de boom snel en zorgvuldig. We zijn specialisten in het kappen van bomen op elke locatie.

Staat de boom die u wilt rooien in een dichtbebouwde omgeving, misschien zelfs met veel verkeer? Dan breken we de boom klimmend af: tak voor tak. Met een speciaal afvangsysteem voorkomen we schade aan omgeving, doordat de snelheid van een vallende tak extreem verminderd wordt!
Is er genoeg ruimte rondom de boom om deze te laten vallen? Dan vellen we de boom vanaf de grond, waarna we het hout en de takken afvoeren.
Bij het verwijderen van bomen op moeilijk bereikbare locaties kunnen we ook gebruikmaken van een telescoopkraan. Voorwaarde hierbij is dat we de boom vanaf een voor de telescoopkraan geschikte opstelplaats kunnen verwijderen. Dit kan voor u als klant een aanzienlijke veel geld besparen door veel minder uren!.

Specialisaties van Hooyer hovenier

Door de juiste opleidingen beschikken de vakmannen van Hooyer hovenier over de juiste vakkennis!

De werkzaamheden die Hooyer hovenier voor U kan realiseren:

 • Begeleidingssnoei
 • Het snoeien van fruitbomen
 • Het snoeien van monumentale bomen
 • Het verwijderen van bomen
 • Het verplanten van bomen
 • Landschapsinrichting

Heeft u interesse? Vul dan het onderstaande formulier in of vraag een gratis vrijblijvende offerte aan en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Contactformulier

  Beoordelingen

  Hooyer Hoveniers
  4.9
  Gebaseerd op 92 beoordelingen
  powered by Google
  Tim DuifhuizenTim Duifhuizen
  12:18 19 Apr 24
  We zijn ontzettend tevreden met het werk van Hooyer Hoveniers! Vanaf het eerste contact was de communicatie met Sebas snel en duidelijk. Het advies dat we kregen was eerlijk, duidelijk en professioneel. Onze tuin is prachtig opgeknapt met een mooie bestrating, een stevige schutting met matten en groeiende hedra, en een solide poort met cilinderslot. De houten vlonder rondom onze hottub is prachtig aangelegd en stevig verankerd in de grond. We zijn vooral blij met het doordachte plan voor het afvoeren van het hottub water en de aangelegde bewateringssystemen die duurzaamheid in onze tuin bevorderen. Zelfs het oplossen van een omgevallen boom en de tweede klus waren voor de hoveniers geen enkel probleem. Kortom, we zijn zeer tevreden en raden Hooyer Hoveniers ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar professioneel en hoogwaardig tuinwerk.
  U KU K
  19:18 16 Apr 24
  Fijn snel schakelen met deze hovenier. Binnen korte tijd een offerte, reageert snel op vragen, denkt mee. Kortom, erg tevreden.
  W. FijanW. Fijan
  10:59 02 Apr 24
  Onze tuin was toe aan vernieuwing. Na het maken van een ontwerp kwamen we al snel in contact met Hooyer Hoveniers. In goed overleg is alles netjes gerealiseerd, door de vriendelijke medewerkers. Bij de beplanting is goed geadviseerd wat mogelijk was. Wij zijn zeer blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om eens in gesprek te gaan.
  Marcel BaarslagMarcel Baarslag
  16:51 17 Jan 24
  Hele fijne ervaring met Hooyer Hoveniers, Zelfs de kleinere projecten krijgen de volle aandacht.Het personeel is vriendelijk, vakkundig en erg prettig om over de vloer te hebben.Wij zijn meer dan tevreden met onze voortuin!
  Peter van VelsenPeter van Velsen
  15:29 27 Nov 23
  whj ubinkwhj ubink
  06:50 15 Oct 23
  Heggen en bomen gesnoeid! Top gedaan en zeer strak
  Annette VeluwenkampAnnette Veluwenkamp
  05:42 14 Oct 23
  Professionele hovenier, levert goed en keurig werk. Ze hebben bij mij een grote boom gekapt en netjes verwijderd achter uit een stadstuin.
  D kroezeD kroeze
  20:46 13 Oct 23
  2 Bol esdoorns gesnoeid. Hovenier was vriendelijk, behulpzaam en gaf duidelijke uitleg en tips over het snoeien van andere struiken in de tuin. Snoeiafval meegenomen en de tuin en oprit netjes opgeruimd . Super! Echt een aanrader! Top service!
  maurice sluitermaurice sluiter
  05:32 11 Oct 23
  Jeroen de VenteJeroen de Vente
  05:04 11 Oct 23
  Wij van Een duurzaam thuis B.V. maken gebruik van de diensten van Hooyer. Voornamelijk als er veel graaf- en (her)straatwerkzaamheden zijn bij de aanleg van een warmtepomp. Hooyer kenmerkt zicht door een snelle, persoonlijke en nuchtere aanpak. Kortom een goed bedrijf waarop je kan bouwen!
  Marcel TillemaMarcel Tillema
  11:49 03 Jul 23
  Nette en leuke heren hebben onze achtertuin, keurig binnen de afgesproken tijd, perfect aangelegd. Wij zijn er blij mee!
  Jeroen PotgieterJeroen Potgieter
  18:57 15 Feb 23
  Reageerde erg snel op mijn verzoek voor een offerte en kregen die vervolgens ook heel snel. Veel mogelijk in goed overleg. Kregen ook tips voor de werkzaamheden die we zelf gingen uitvoeren. Denken met je mee dat is erg fijn. Uiteindelijk zijn we erg tevreden met het resultaat.
  Marco HoltMarco Holt
  04:47 16 Sep 22
  2 kersenbomen gesnoeid. Werkelijk perfect resultaat. Keurige, erg vriendelijke heren met enorm veel vakkennis die vooraf overleggen wat de wensen zijn. Een aanrader!!!
  Henriette van ArkelHenriette van Arkel
  10:25 24 Aug 22
  Heel blij met de aanleg van onze tuin door Hooyer. Dankzij het goede meedenken is het echt een droomtuin geworden waar we van genieten.
  Gerjan van der StouweGerjan van der Stouwe
  07:44 16 Jun 22
  Heel erg tevreden over de samenwerking met Sebas! Komt afspraken na, is toegankelijk en makkelijk bereikbaar. Onze tuin heeft er nog nooit zo verzorgd uit gezien!
  TiemTiem
  08:15 15 Jun 22
  Wat een fijn hoveniers team. Tuin in overleg bestraat en groene heg geplaatst. Heb je tussendoor toch nog andere wensen, geen probleem wordt gelijk opgepakt.Ik zou Hooyer hoveniers zeker aanbevelen.Bedankt voor de snelle en goede service.Tiemen en Cindy
  js_loader
  Scan de code