06 36 56 76 38 Maandag - Zaterdag 08:00 - 17:00 Zuiderzeestraatweg 687, 8094 AS, Hattemerbroek

Hovenier in Hattem

Bent u op zoek naar een hovenier in Hattem? Als hoveniersbedrijf uit de omgeving van Hattem zijn wij gespecialiseerd in tuinaanleg en tuinonderhoud.

U kunt bij ons terecht voor:

Neem contact met ons op om te kijken wat we voor u in Hattem kunnen betekenen!

Foto van een tuin welke we in Hattem hebben aangelegd

Beoordelingen

Hooyer Hoveniers
4.9
Gebaseerd op 96 beoordelingen
powered by Google
Henk BoeveHenk Boeve
20:55 18 Jul 24
We zijn super tevreden over de aanpak en uitvoering van het hele project. Met de opname van het werk viel ons de passie op van Sebas voor zijn vak. Hij kwam met een schitterend ontwerp en heeft vervolgens onze verwachtingen volledig overtroffen. Het was een genot om te zien hoe de medewerkers het project hebben uitgevoerd. Wij genieten al volop van het eindresultaat. Kortom, we zijn supertevreden.
A. VerschenkA. Verschenk
04:51 17 Jul 24
Sebas heeft onze achtertuin volledig vernieuwd. De communicatie was erg prettig en Sebas reageerde altijd snel. Eerst maakte hij na overleg een ontwerp dat eigenlijk gelijk was zoals we bedoelden. De communicatie met de jongens die de plannen uitvoerden was ook heel prettig. Ze werken heel netjes en laten het elke dag aan het einde van de dag netjes achter. Ook denken ze mee en vragen ze steeds of het naar onze wens was. Zeker een aanrader. Ze hebben naast de aanleg van de tuin ook een veranda gebouwd met glazen wanden, echt prachtig!
Bertus VeenstraBertus Veenstra
14:02 02 Jun 24
Afgelopen week onze achtertuin, alle bestrating vernieuwd en borders aangelegd. Voordien eerst goed alles door besproken en ideeën gewisseld. Top team, erg vakkundig, creatief, stellen zo nodig in overleg bij, betrekken je erbij. Werken heel netjes en zijn allen vriendelijk. Echte een aanrader!Dank voor jullie inzet en een mooi resultaat.Marco & BertusWezep
Ruddy MonsantoRuddy Monsanto
18:33 20 May 24
Mooi vlot geregeld terwijl het ook nog eens hoogseizoen was. 40 meter conifeer verwijdert en keurig een en ander opnieuw geplant meteen de dag erna. De mannen werken hard en geven advies waar nodig. wij zijn tevreden.
Tim DuifhuizenTim Duifhuizen
12:18 19 Apr 24
We zijn ontzettend tevreden met het werk van Hooyer Hoveniers! Vanaf het eerste contact was de communicatie met Sebas snel en duidelijk. Het advies dat we kregen was eerlijk, duidelijk en professioneel. Onze tuin is prachtig opgeknapt met een mooie bestrating, een stevige schutting met matten en groeiende hedra, en een solide poort met cilinderslot. De houten vlonder rondom onze hottub is prachtig aangelegd en stevig verankerd in de grond. We zijn vooral blij met het doordachte plan voor het afvoeren van het hottub water en de aangelegde bewateringssystemen die duurzaamheid in onze tuin bevorderen. Zelfs het oplossen van een omgevallen boom en de tweede klus waren voor de hoveniers geen enkel probleem. Kortom, we zijn zeer tevreden en raden Hooyer Hoveniers ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar professioneel en hoogwaardig tuinwerk.
U KU K
19:18 16 Apr 24
Fijn snel schakelen met deze hovenier. Binnen korte tijd een offerte, reageert snel op vragen, denkt mee. Kortom, erg tevreden.
W. FijanW. Fijan
10:59 02 Apr 24
Onze tuin was toe aan vernieuwing. Na het maken van een ontwerp kwamen we al snel in contact met Hooyer Hoveniers. In goed overleg is alles netjes gerealiseerd, door de vriendelijke medewerkers. Bij de beplanting is goed geadviseerd wat mogelijk was. Wij zijn zeer blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om eens in gesprek te gaan.
Marcel BaarslagMarcel Baarslag
16:51 17 Jan 24
Hele fijne ervaring met Hooyer Hoveniers, Zelfs de kleinere projecten krijgen de volle aandacht.Het personeel is vriendelijk, vakkundig en erg prettig om over de vloer te hebben.Wij zijn meer dan tevreden met onze voortuin!
Peter van VelsenPeter van Velsen
15:29 27 Nov 23
whj ubinkwhj ubink
06:50 15 Oct 23
Heggen en bomen gesnoeid! Top gedaan en zeer strak
Annette VeluwenkampAnnette Veluwenkamp
05:42 14 Oct 23
Professionele hovenier, levert goed en keurig werk. Ze hebben bij mij een grote boom gekapt en netjes verwijderd achter uit een stadstuin.
D kroezeD kroeze
20:46 13 Oct 23
2 Bol esdoorns gesnoeid. Hovenier was vriendelijk, behulpzaam en gaf duidelijke uitleg en tips over het snoeien van andere struiken in de tuin. Snoeiafval meegenomen en de tuin en oprit netjes opgeruimd . Super! Echt een aanrader! Top service!
maurice sluitermaurice sluiter
05:32 11 Oct 23
Jeroen de VenteJeroen de Vente
05:04 11 Oct 23
Wij van Een duurzaam thuis B.V. maken gebruik van de diensten van Hooyer. Voornamelijk als er veel graaf- en (her)straatwerkzaamheden zijn bij de aanleg van een warmtepomp. Hooyer kenmerkt zicht door een snelle, persoonlijke en nuchtere aanpak. Kortom een goed bedrijf waarop je kan bouwen!
Marcel TillemaMarcel Tillema
11:49 03 Jul 23
Nette en leuke heren hebben onze achtertuin, keurig binnen de afgesproken tijd, perfect aangelegd. Wij zijn er blij mee!
Jeroen PotgieterJeroen Potgieter
18:57 15 Feb 23
Reageerde erg snel op mijn verzoek voor een offerte en kregen die vervolgens ook heel snel. Veel mogelijk in goed overleg. Kregen ook tips voor de werkzaamheden die we zelf gingen uitvoeren. Denken met je mee dat is erg fijn. Uiteindelijk zijn we erg tevreden met het resultaat.
Marco HoltMarco Holt
04:47 16 Sep 22
2 kersenbomen gesnoeid. Werkelijk perfect resultaat. Keurige, erg vriendelijke heren met enorm veel vakkennis die vooraf overleggen wat de wensen zijn. Een aanrader!!!
Henriette van ArkelHenriette van Arkel
10:25 24 Aug 22
Heel blij met de aanleg van onze tuin door Hooyer. Dankzij het goede meedenken is het echt een droomtuin geworden waar we van genieten.
Gerjan van der StouweGerjan van der Stouwe
07:44 16 Jun 22
Heel erg tevreden over de samenwerking met Sebas! Komt afspraken na, is toegankelijk en makkelijk bereikbaar. Onze tuin heeft er nog nooit zo verzorgd uit gezien!
TiemTiem
08:15 15 Jun 22
Wat een fijn hoveniers team. Tuin in overleg bestraat en groene heg geplaatst. Heb je tussendoor toch nog andere wensen, geen probleem wordt gelijk opgepakt.Ik zou Hooyer hoveniers zeker aanbevelen.Bedankt voor de snelle en goede service.Tiemen en Cindy
js_loader
Scan de code