06 36 56 76 38 Maandag - Zaterdag 08:00 - 17:00 Zuiderzeestraatweg 687, 8094 AS, Hattemerbroek

Diensten hoveniersbedrijf

Tuinaanleg

Tuinaanleg is een van onze specialiteiten. Met het gebruik van de beste machines kunnen wij zo snel mogelijk een tuin realiseren naar uw wens.

Lees Meer

Tuinonderhoud

Met alleen tuinaanleg bent u er niet. Het onderhoudsteam van Hooyer Hoveniers let op de kleinste details bij het onderhoud van uw tuin.

Lees Meer

Beplanting

Een beplantingsplan maken voor de tuin is het leukste deel van een tuin ontwerpen en maakt uw tuin uniek. 

Lees Meer

Bestratingen

Van een grondige voorbereiding tot nette afwerking, wij ontzorgen u totaal in straatwerk.

Lees Meer

Erfafscheidingen

Schuttingen in verschillende soorten en maten. Of het nou om een schutting gaat van 5 meter of 100 meter, wij maken ze.

Lees Meer

Overkappingen

Overkappingen zijn de perfecte oplossing om uw buitenruimte te beschermen tegen weersinvloeden en tegelijkertijd te genieten van het buitenleven.

Lees Meer

Boomverzorging

Door verandering van de natuur is onderhoud aan uw bomen écht specialisatiewerk geworden. Vakkundig beheer kan de levensjaren van bomen met tientallen jaren verlengen.

Lees Meer

Machineverhuur

Omdat wij voor de tuin- en straatwerkzaamheden over alle machines beschikken die we nodig hebben in ons vak, verhuren wij deze ook zowel aan particulieren als zakelijke klanten.

Lees Meer

Grondwerk

Wij beschikken over de juiste machines, waardoor wij het grondwerk snel en vakkundig kunnen realiseren in uw tuin.

Lees Meer

Beoordelingen

Hooyer Hoveniers
4.9
Gebaseerd op 92 beoordelingen
powered by Google
Tim DuifhuizenTim Duifhuizen
12:18 19 Apr 24
We zijn ontzettend tevreden met het werk van Hooyer Hoveniers! Vanaf het eerste contact was de communicatie met Sebas snel en duidelijk. Het advies dat we kregen was eerlijk, duidelijk en professioneel. Onze tuin is prachtig opgeknapt met een mooie bestrating, een stevige schutting met matten en groeiende hedra, en een solide poort met cilinderslot. De houten vlonder rondom onze hottub is prachtig aangelegd en stevig verankerd in de grond. We zijn vooral blij met het doordachte plan voor het afvoeren van het hottub water en de aangelegde bewateringssystemen die duurzaamheid in onze tuin bevorderen. Zelfs het oplossen van een omgevallen boom en de tweede klus waren voor de hoveniers geen enkel probleem. Kortom, we zijn zeer tevreden en raden Hooyer Hoveniers ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar professioneel en hoogwaardig tuinwerk.
U KU K
19:18 16 Apr 24
Fijn snel schakelen met deze hovenier. Binnen korte tijd een offerte, reageert snel op vragen, denkt mee. Kortom, erg tevreden.
W. FijanW. Fijan
10:59 02 Apr 24
Onze tuin was toe aan vernieuwing. Na het maken van een ontwerp kwamen we al snel in contact met Hooyer Hoveniers. In goed overleg is alles netjes gerealiseerd, door de vriendelijke medewerkers. Bij de beplanting is goed geadviseerd wat mogelijk was. Wij zijn zeer blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om eens in gesprek te gaan.
Marcel BaarslagMarcel Baarslag
16:51 17 Jan 24
Hele fijne ervaring met Hooyer Hoveniers, Zelfs de kleinere projecten krijgen de volle aandacht.Het personeel is vriendelijk, vakkundig en erg prettig om over de vloer te hebben.Wij zijn meer dan tevreden met onze voortuin!
Peter van VelsenPeter van Velsen
15:29 27 Nov 23
whj ubinkwhj ubink
06:50 15 Oct 23
Heggen en bomen gesnoeid! Top gedaan en zeer strak
Annette VeluwenkampAnnette Veluwenkamp
05:42 14 Oct 23
Professionele hovenier, levert goed en keurig werk. Ze hebben bij mij een grote boom gekapt en netjes verwijderd achter uit een stadstuin.
D kroezeD kroeze
20:46 13 Oct 23
2 Bol esdoorns gesnoeid. Hovenier was vriendelijk, behulpzaam en gaf duidelijke uitleg en tips over het snoeien van andere struiken in de tuin. Snoeiafval meegenomen en de tuin en oprit netjes opgeruimd . Super! Echt een aanrader! Top service!
maurice sluitermaurice sluiter
05:32 11 Oct 23
Jeroen de VenteJeroen de Vente
05:04 11 Oct 23
Wij van Een duurzaam thuis B.V. maken gebruik van de diensten van Hooyer. Voornamelijk als er veel graaf- en (her)straatwerkzaamheden zijn bij de aanleg van een warmtepomp. Hooyer kenmerkt zicht door een snelle, persoonlijke en nuchtere aanpak. Kortom een goed bedrijf waarop je kan bouwen!
Marcel TillemaMarcel Tillema
11:49 03 Jul 23
Nette en leuke heren hebben onze achtertuin, keurig binnen de afgesproken tijd, perfect aangelegd. Wij zijn er blij mee!
Jeroen PotgieterJeroen Potgieter
18:57 15 Feb 23
Reageerde erg snel op mijn verzoek voor een offerte en kregen die vervolgens ook heel snel. Veel mogelijk in goed overleg. Kregen ook tips voor de werkzaamheden die we zelf gingen uitvoeren. Denken met je mee dat is erg fijn. Uiteindelijk zijn we erg tevreden met het resultaat.
Marco HoltMarco Holt
04:47 16 Sep 22
2 kersenbomen gesnoeid. Werkelijk perfect resultaat. Keurige, erg vriendelijke heren met enorm veel vakkennis die vooraf overleggen wat de wensen zijn. Een aanrader!!!
Henriette van ArkelHenriette van Arkel
10:25 24 Aug 22
Heel blij met de aanleg van onze tuin door Hooyer. Dankzij het goede meedenken is het echt een droomtuin geworden waar we van genieten.
Gerjan van der StouweGerjan van der Stouwe
07:44 16 Jun 22
Heel erg tevreden over de samenwerking met Sebas! Komt afspraken na, is toegankelijk en makkelijk bereikbaar. Onze tuin heeft er nog nooit zo verzorgd uit gezien!
TiemTiem
08:15 15 Jun 22
Wat een fijn hoveniers team. Tuin in overleg bestraat en groene heg geplaatst. Heb je tussendoor toch nog andere wensen, geen probleem wordt gelijk opgepakt.Ik zou Hooyer hoveniers zeker aanbevelen.Bedankt voor de snelle en goede service.Tiemen en Cindy
js_loader
Scan de code