06 36 56 76 38 Maandag - Zaterdag 08:00 - 17:00 Zuiderzeestraatweg 687, 8094 AS, Hattemerbroek

Ons werk

 Projecten in beeld

Project bij Bas autowas XL op de Marslanden

Het verticuteren, bemesten & doorzaaien van het gazon rondom de wasstraat.

Project bij de Waard Tenten op Bedrijvenpark H2O

We hebben hier maar liefst 1800m2 gazon aangelegd.

Project met hoogwerker in de wijk Aa-landen in Zwolle

Een dode Catalpa verwijderd in Zwolle. Deze boom was aan alle kanten omringd door tuinschuren & overkappingen.

Gerealiseerde hoveniersprojecten

Bekijk hier een aantal van de hoveniersprojecten welke wij gerealiseerd hebben.

Aanleg entree van het nieuwe pand van Schuurhuis B.V

Afgelopen periode mochten wij de entree van het nieuwe pand van Schuurhuis B.V. aanleggen. Dit nodigt toch uit om even binnen te kijken!

Douglas tuinkamer met opbergschuur in Hattem

Gaaf project afgerond in Hattem.
Een douglas tuinkamer met opbergschuur.
Voor de overkapping hebben we flagstones Bourgogne verwerkt.

Schutting en leibomen in Wezep

Vandaag deze schutting inclusief schutting deur opgeleverd in Wezep. Ook hebben we in deze tuin 4 strakke Moeraseik leibomen mogen poten.

Aanplant hagen op Bedrijvenpark H2O bij Zwolle

Bezig geweest met de aanplant van Liguster- & Beukenhagen op Bedrijvenpark H2O bij Zwolle.

Mooi terras gecreëerd in Hattemerbroek

Mooi terras gecreëerd in Hattemerbroek.
Een heerlijke plek om even lekker te relaxen!

Douglas overkapping

Douglas overkapping en tuin voorzien van Kilimanjaro tegel 30×60 met een voeg van 5mm & een keerwand van antraciete sierblokken 15 x 15 x 60 cm!

Beoordelingen

Hooyer Hoveniers
4.9
Gebaseerd op 92 beoordelingen
powered by Google
Tim DuifhuizenTim Duifhuizen
12:18 19 Apr 24
We zijn ontzettend tevreden met het werk van Hooyer Hoveniers! Vanaf het eerste contact was de communicatie met Sebas snel en duidelijk. Het advies dat we kregen was eerlijk, duidelijk en professioneel. Onze tuin is prachtig opgeknapt met een mooie bestrating, een stevige schutting met matten en groeiende hedra, en een solide poort met cilinderslot. De houten vlonder rondom onze hottub is prachtig aangelegd en stevig verankerd in de grond. We zijn vooral blij met het doordachte plan voor het afvoeren van het hottub water en de aangelegde bewateringssystemen die duurzaamheid in onze tuin bevorderen. Zelfs het oplossen van een omgevallen boom en de tweede klus waren voor de hoveniers geen enkel probleem. Kortom, we zijn zeer tevreden en raden Hooyer Hoveniers ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar professioneel en hoogwaardig tuinwerk.
U KU K
19:18 16 Apr 24
Fijn snel schakelen met deze hovenier. Binnen korte tijd een offerte, reageert snel op vragen, denkt mee. Kortom, erg tevreden.
W. FijanW. Fijan
10:59 02 Apr 24
Onze tuin was toe aan vernieuwing. Na het maken van een ontwerp kwamen we al snel in contact met Hooyer Hoveniers. In goed overleg is alles netjes gerealiseerd, door de vriendelijke medewerkers. Bij de beplanting is goed geadviseerd wat mogelijk was. Wij zijn zeer blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om eens in gesprek te gaan.
Marcel BaarslagMarcel Baarslag
16:51 17 Jan 24
Hele fijne ervaring met Hooyer Hoveniers, Zelfs de kleinere projecten krijgen de volle aandacht.Het personeel is vriendelijk, vakkundig en erg prettig om over de vloer te hebben.Wij zijn meer dan tevreden met onze voortuin!
Peter van VelsenPeter van Velsen
15:29 27 Nov 23
whj ubinkwhj ubink
06:50 15 Oct 23
Heggen en bomen gesnoeid! Top gedaan en zeer strak
Annette VeluwenkampAnnette Veluwenkamp
05:42 14 Oct 23
Professionele hovenier, levert goed en keurig werk. Ze hebben bij mij een grote boom gekapt en netjes verwijderd achter uit een stadstuin.
D kroezeD kroeze
20:46 13 Oct 23
2 Bol esdoorns gesnoeid. Hovenier was vriendelijk, behulpzaam en gaf duidelijke uitleg en tips over het snoeien van andere struiken in de tuin. Snoeiafval meegenomen en de tuin en oprit netjes opgeruimd . Super! Echt een aanrader! Top service!
maurice sluitermaurice sluiter
05:32 11 Oct 23
Jeroen de VenteJeroen de Vente
05:04 11 Oct 23
Wij van Een duurzaam thuis B.V. maken gebruik van de diensten van Hooyer. Voornamelijk als er veel graaf- en (her)straatwerkzaamheden zijn bij de aanleg van een warmtepomp. Hooyer kenmerkt zicht door een snelle, persoonlijke en nuchtere aanpak. Kortom een goed bedrijf waarop je kan bouwen!
Marcel TillemaMarcel Tillema
11:49 03 Jul 23
Nette en leuke heren hebben onze achtertuin, keurig binnen de afgesproken tijd, perfect aangelegd. Wij zijn er blij mee!
Jeroen PotgieterJeroen Potgieter
18:57 15 Feb 23
Reageerde erg snel op mijn verzoek voor een offerte en kregen die vervolgens ook heel snel. Veel mogelijk in goed overleg. Kregen ook tips voor de werkzaamheden die we zelf gingen uitvoeren. Denken met je mee dat is erg fijn. Uiteindelijk zijn we erg tevreden met het resultaat.
Marco HoltMarco Holt
04:47 16 Sep 22
2 kersenbomen gesnoeid. Werkelijk perfect resultaat. Keurige, erg vriendelijke heren met enorm veel vakkennis die vooraf overleggen wat de wensen zijn. Een aanrader!!!
Henriette van ArkelHenriette van Arkel
10:25 24 Aug 22
Heel blij met de aanleg van onze tuin door Hooyer. Dankzij het goede meedenken is het echt een droomtuin geworden waar we van genieten.
Gerjan van der StouweGerjan van der Stouwe
07:44 16 Jun 22
Heel erg tevreden over de samenwerking met Sebas! Komt afspraken na, is toegankelijk en makkelijk bereikbaar. Onze tuin heeft er nog nooit zo verzorgd uit gezien!
TiemTiem
08:15 15 Jun 22
Wat een fijn hoveniers team. Tuin in overleg bestraat en groene heg geplaatst. Heb je tussendoor toch nog andere wensen, geen probleem wordt gelijk opgepakt.Ik zou Hooyer hoveniers zeker aanbevelen.Bedankt voor de snelle en goede service.Tiemen en Cindy
js_loader
Scan de code