06 36 56 76 38 Maandag - Zaterdag 08:00 - 17:00 Zuiderzeestraatweg 687, 8094 AS, Hattemerbroek

Erfafscheidingen

Schuttingen

Schuttingen in verschillende soorten en maten. Of het nou om een schutting gaat van 5 meter of 100 meter, wij maken ze.
Door onze ervaring met het plaatsen van schuttingen gaan wij snel en vakkundig te werk, zodat we in een korte periode een schutting kunnen realiseren die bij uw wensen en budget past.
Hieronder de meest voorkomende schuttingen.

Groene tuinafscheiding

Houdt u van natuurlijk en groen? Dan is de schutting met stalen matten met Klimop of een andere klimplant een ideale oplossing voor u. Hiermee creëert u snel een mooie groene tuinafscheiding met weinig doorkijk. Het gaaspaneel is namelijk al heel snel volledig begroeid met klimplanten. Na verloop van tijd zal dit nog verder uitgroeien tot een volledig dichte haag en kunt u in alle privacy genieten van uw tuin. Bovendien zijn de klimplanten van deze haag winterhard, waardoor u ook in de winter een groene tuinafscheiding heeft.

Betonschutting

Betonschuttingen zijn zeer geschikt voor een tuinafscheiding met een prachtige robuuste uitstraling. Daarnaast geeft een schutting van hout en beton ook veel privacy, omdat deze grotendeels zichtdicht is. De hout beton schutting is een duurzame schutting door de combinatie van beton met een houten tuinscherm daar bovenop. Door de gebruikte onderdelen van beton komt het hout niet direct in aanraking met de grond. Hierdoor kan het vocht er niet direct intrekken en gaat deze tuinafscheiding langer mee. In principe kunnen alle tuinschermen van 180 cm x 180 cm hoog in dit hout beton systeem worden geplaatst.

Scan de code