06 36 56 76 38 Maandag - Zaterdag 08:00 - 17:00 Zuiderzeestraatweg 687, 8094 AS, Hattemerbroek

Overkappingen

Overkappingen zijn de perfecte oplossing om uw buitenruimte te beschermen tegen weersinvloeden en tegelijkertijd te genieten van het buitenleven. Of het nu gaat om zon, regen of wind, met een overkapping kunt u altijd comfortabel buiten zitten.

Er zijn verschillende soorten overkappingen beschikbaar, waaronder vrijstaande overkappingen, veranda’s en terrasoverkappingen. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende materialen, waaronder hout, aluminium en PVC.

Een houten overkapping geeft een natuurlijke en warme uitstraling aan uw buitenruimte. Hout is bovendien duurzaam en gaat jarenlang mee. Een aluminium overkapping is een moderne oplossing die niet snel veroudert. PVC-overkappingen zijn op hun beurt onderhoudsarm en bieden uitstekende bescherming tegen weersinvloeden.

Wij hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van overkappingen en helpen u graag bij het kiezen van de juiste overkapping.

Wilt u vrijblijvend advies ontvangen over welke overkapping het beste bij u past? Vul dan het onderstaande formulier in.

    Adviesformulier

    Scan de code