06 36 56 76 38 Maandag - Zaterdag 08:00 - 17:00 Zuiderzeestraatweg 687, 8094 AS, Hattemerbroek

Over ons

“Het is mijn passie om samen met u tot een tuinontwerp te komen waarvan u altijd al heeft gedroomd. Uiteraard houd ik daarbij rekening met de mogelijkheden en uw wensen. Het realiseren van uw tuin, zodat u er volop van kunt genieten – dat is geweldig om te mogen doen!”

Hooyer Hovenier is een jong bedrijf met passie voor het aanleggen en onderhouden voor tuinen: groot en klein en zowel zakelijk als particulier.

Sebastian Hooyer (27) uit Hattemerbroek is de eigenaar van ‘Hooyer Hovenier’. Na zijn opleiding tot hovenier aan AOC De Groene Welle heeft Sebas eerst ervaring opgedaan als werknemer bij een hoveniersbedrijf. In januari 2017 is Sebas zijn eigen bedrijf begonnen en werkt nu zelfstandig als hovenier.

Niet alleen voor tuinaanleg, maar ook voor tuinonderhoud en veel andere werkzaamheden kunt u bij Hooyer Hovenier terecht. Op deze site vindt u veel verschillende informatie over de diensten die Hooyer Hovenier levert, maar wilt u meer weten of heeft u vragen? Neemt u gerust contact op!

Sebas Hooyer

Eigenaar

Maurice Sluiter

Voorman Tuinaanleg

Joran Beeftink

Assistent Aanleg & Onderhoud

Ruben Henniphof

Hovenier Aanleg & Onderhoud

Tobias van den Hul

Hovenier Tuinonderhoud

Rens Meijdam

Leerling Hovenier

Sven van ’t Ende

Beoordelingen

Hooyer Hoveniers
4.9
Gebaseerd op 88 beoordelingen
powered by Google
Peter van VelsenPeter van Velsen
15:29 27 Nov 23
whj ubinkwhj ubink
06:50 15 Oct 23
Heggen en bomen gesnoeid! Top gedaan en zeer strak
Annette VeluwenkampAnnette Veluwenkamp
05:42 14 Oct 23
Professionele hovenier, levert goed en keurig werk. Ze hebben bij mij een grote boom gekapt en netjes verwijderd achter uit een stadstuin.
D kroezeD kroeze
20:46 13 Oct 23
2 Bol esdoorns gesnoeid. Hovenier was vriendelijk, behulpzaam en gaf duidelijke uitleg en tips over het snoeien van andere struiken in de tuin. Snoeiafval meegenomen en de tuin en oprit netjes opgeruimd . Super! Echt een aanrader! Top service!
maurice sluitermaurice sluiter
05:32 11 Oct 23
Jeroen de VenteJeroen de Vente
05:04 11 Oct 23
Wij van Een duurzaam thuis B.V. maken gebruik van de diensten van Hooyer. Voornamelijk als er veel graaf- en (her)straatwerkzaamheden zijn bij de aanleg van een warmtepomp. Hooyer kenmerkt zicht door een snelle, persoonlijke en nuchtere aanpak. Kortom een goed bedrijf waarop je kan bouwen!
Marcel TillemaMarcel Tillema
11:49 03 Jul 23
Nette en leuke heren hebben onze achtertuin, keurig binnen de afgesproken tijd, perfect aangelegd. Wij zijn er blij mee!
Jeroen PotgieterJeroen Potgieter
18:57 15 Feb 23
Reageerde erg snel op mijn verzoek voor een offerte en kregen die vervolgens ook heel snel. Veel mogelijk in goed overleg. Kregen ook tips voor de werkzaamheden die we zelf gingen uitvoeren. Denken met je mee dat is erg fijn. Uiteindelijk zijn we erg tevreden met het resultaat.
Marco HoltMarco Holt
04:47 16 Sep 22
2 kersenbomen gesnoeid. Werkelijk perfect resultaat. Keurige, erg vriendelijke heren met enorm veel vakkennis die vooraf overleggen wat de wensen zijn. Een aanrader!!!
Henriette van ArkelHenriette van Arkel
10:25 24 Aug 22
Heel blij met de aanleg van onze tuin door Hooyer. Dankzij het goede meedenken is het echt een droomtuin geworden waar we van genieten.
Gerjan van der StouweGerjan van der Stouwe
07:44 16 Jun 22
Heel erg tevreden over de samenwerking met Sebas! Komt afspraken na, is toegankelijk en makkelijk bereikbaar. Onze tuin heeft er nog nooit zo verzorgd uit gezien!
TiemTiem
08:15 15 Jun 22
Wat een fijn hoveniers team. Tuin in overleg bestraat en groene heg geplaatst. Heb je tussendoor toch nog andere wensen, geen probleem wordt gelijk opgepakt.Ik zou Hooyer hoveniers zeker aanbevelen.Bedankt voor de snelle en goede service.Tiemen en Cindy
js_loader
Scan de code